Hari ni last day di Rotorua…petang ni kami akan bergerak balik ke bandar Auckland semula..habis sudah percutian tiga hari dua malam di Rotorua… lepas pergi skyline otw ke bandar ternampak restoren halal kebab..apalagi kami yang belum lunch terus masuk ke sana…menikmati kebab ayam dan daging…walaupun sudah pernah merasai kebab halal di hongkong, new zealand tapi rasanya lagi sedap kebab di korea…sampai sekarang terasa sedapnya…rasa nak pergi lagi semata nak makan kebab di Itewon tu…hehe tak berbaloilah pulak

image

image

Singgah makn kebab di Don Kebab

image

image

Moden kedai kebab kepunyaan orang turki ni..

image

Berselera makan …lapar..☆

image

image

Kami terus meneroka keindahan Rotorua..yea nak tengok lembu new zealand dari dekat…kami menyusuri ladang2 lembu yg banyak terdapat di sepanjang jalan…turun saja dari kereta..lembu2 yang agak kehairanan melihat manusia ,berpusu2 datang ke arah kami..kalaulah tiada pagar agaknya lembu2 dah bersepah mengelilinggi kami…hehe…mula2 seekor dua yang turun ke pagar diikuti kemudiannya hampir kesemua datang melihat kami…pelik agaknya …

image

image

image

Selfie ngan member baru…cantik dan tenang melihat kehijauan ladang2 lembu ini…kami meninjau ladang bebiri pula…dari jauh bebiri ni macam jinak tapi bila kami turun kereta tak sempat nak posing lebih2 semua bebiri lari menyembunyikan diri…pemalu sungguh…penakut mungkin jugak…

image

image

image

image

Gemuknya bebiri new zealand…

image

image

Bebiri dah lari tak sempat kami nak selfie…haha

image

image

image

image

Advertisements